maanantai 31. heinäkuuta 2017

Lainojen yhdistäminen

Mikäli on kertynyt useita kalliita pienempiä luottoja (osamaksusopimuksia, pikalainoja, pikavippejä tai kulutusluottoja sekä luottokorttimaksuja) kannattaa ne yhdistää kerralla yhdeksi isommaksi ja edullisemmaksi lainaksi. Lainojen yhdistäminen on yllättävänkin helppoa ja siinä voi säästää aina sadoista euroista tuhansiin euroihin kuukaudessa.

Miten yhdistän lainat?

Lainojen yhdistäminen ei ole rakettitiedettä. Helpoiten alkuun pääsee ensin laskemalla nykyisten lainojen yhteissumman ja täyttämällä hakemuksen yhdistelylainasta lainojen yhdistelyyn erikoistuneessa palvelussa Lainojenyhdistely.fi :ssä.

Valitset lainasumman laskelmasi pohjalta ja sopivan laina-ajan. Laina-aikaa ei kannata asettaa liian lyhyeksi, jotta voit varautua yllättäviin menoihin. Toisaalta sitä ei kannata asettaa liian lyhyeksikään, mikäli tulosi antavat mahdollisuuden lainojen nopeampaan takaisinmaksuun. Tämän jälkeen lainojen yhdistäminen etenee seuraavasti. Saat yksi tai useamman tarjouksen, joihin tutustuttuasi valitset niistä parhaimman. Näin saat lainasi yhdistettyä yhdeksi suuremmaksi ja edullisemmaksi lainaksi.

Ei kommentteja: